У червні до Криму прибуде делегація Москви для вивчення проекту розвитку курортного комплексу східного узбережжя

У червні до Криму прибуде делегація Москви для вивчення проекту розвитку курортного комплексу східного узбережжя

У середині червня до Криму прибуде делегація уряду Москви для детального вивчення проекту розвитку курортно-рекреаційного комплексу Східного Криму, про який під час візиту до автономії в лютому цього року говорив мер Москви Юрій ЛУЖКОВ.
Як передає кореспондент УНІАН, перший заступник голови Верховної Ради Криму Сергій ЦЕКОВ сьогодні повідомив журналістам, що робота з проекту будівництва в Східному Криму `продовжується доволі інтенсивно, попри ті проблеми, які є в Україні і в Криму`.
`Створено робочу групу з одного і з іншого боку (з боку Криму і Москви - УНІАН), найближчим часом - у середині червня - сюди (до Криму - УНІАН) прибуде делегація з Москви - з уряду Москви, яка предметно займатиметься конкретною роботою щодо цього проекту`, - сказав перший віце-спікер Криму.
Зі свого боку заступник голови Ради міністрів АРК Юрій КОРНІЛОВ заявив журналістам, що йому по лінії уряду автономії доручено підготувати `повний перелік інформаційних даних, які просить московська сторона`. `Цих даних дуже багато. Всі міністерства над цим працюють, - відзначив віце-прем`єр автономії. - Завдання таке: дати об`єктивну інформацію про Крим для того, аби вони могли вкладати сюди гроші`.
Як повідомляв УНІАН, 21 лютого керівництво Москви і Криму підписали протокол про наміри щодо участі міста Москви в розвитку курортно-рекреаційного комплексу Східного Криму.
Після підписання протоколу мер Москви Ю.ЛУЖКОВ повідомив, що Москва готова інвестувати 1,5-2 млрд. доларів США в розвиток курортно-рекреаційного комплексу Східного Криму. Ю.ЛУЖКОВ заявив, що на цій території будуватимуться гольф-поля, футбольні поля, готелі тощо. Як відзначив мер Москви, все це потрібно, аби `більше москвичів` могли знайти в Криму те, в чому вони мають потребу в період відпусток.
УНІАН
Идентификатор: 1850