В Оболонському районі столиці до Дня незалежності покращать тролейбусне сполучення

В Оболонському районі столиці до Дня незалежності покращать тролейбусне сполучення

Для покращення транспортного обслуговування мешканців Оболонського району столиці буде реконструйовано контактну мережу тролейбусних маршрутів №34 та №44.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, мер столиці Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ доручив комунальному підприємству «Київпастранс» замовити відповідну проектно-кошторисну документацію та затвердити її в установленому порядку.
За інформацією першого заступника голови КМДА Дениса БАССА, роботи мають бути завершені до 24 серпня 2007 року, тобто до Дня незалежності України. За його словами, для того, щоб оболонці не відчували незручностей під час реконструкції, Головне управління транспорту, зв’язку та інформатизації перегляне та оптимізує маршрути міського транспорту в цьому районі.
При цьому він зазначив, при коригуванні Програми соціально-економічного та культурного розвитку Києва на 2007 рік депутати Київради розглянуть інвестиційні пропозиції щодо включення до неї робіт з проектування та реконструкції контактної мережі. Після їх завершення «Київпастранс» відновить порушений благоустрій.
УНІАН
Идентификатор: 1863