Компанія Gary Player Group виступить консультантом із будівництва гольф-клубу біля Ялти

Компанія Gary Player Group виступить консультантом із будівництва гольф-клубу біля Ялти

ТОВ «Антал-Крим» уклало договір із компанією Gary Player Group, Inc (США) на надання послуг із консультування, підготовки завершальних планів і розробки технічної документації для будівництва в Криму біля Ялти професійного гольф-клубу.
Про це УНІАН повідомив представник компанії ТОВ «Антал-Крим».
Як зазначається в повідомленні, гольф-клуб «Делос» буде чемпіонським 18-лунковим полем, яке розташується на земельній ділянці площею 112,75 га.
Завдяки співпраці з легендою світового гольфу Гарі ПЛЕЙЄРОМ (Gary Player) ТОВ «Антал-Крим» планує побудувати гольф-поле, яке відповідає міжнародним стандартам, що дозволить проводити в Криму Міжнародні турніри з гольфу серії Major.
Передбачається, що в гольф-клубі розмістяться клубний будинок із рестораном і гольф-баром, бібліотекою, сигарним залом, конференц-залом, кабінетом `Олд Том`, більярдною, SPA-салоном, кімнатами відпочинку, а також душовими й саунами. У розпорядженні відвідувачів клубу будуть тренувальне поле з необмеженою кількістю м`ячів і гольф-симулятори. У зимовий період клуб зможе запропонувати відпочиваючим можливість займатися зимовими видами спорту.
Планується, що будівництво гольф-клубу почнеться в четвертому кварталі 2007 року й завершиться до кінця 2009 року.
Після завершення будівництва гольф-клуб «Делос» буде оснащено устаткуванням і інвентарем для гри в гольф компанії Gary Player Group.
Довідка УНІАН. Американська компанія Gary Player з початку 80-х років спеціалізується на наданні проектних послуг із розробки полів для гольфу, а саме: розробка генерального плану, детального плану, підготовка будівельних специфікацій, а також проекти під ключ. Студія розробила більше 40 майданчиків на території США й понад 200 в усьому світі. Засновник компанії Гарі ПЛЕЙЄР - єдиний гравець ХХ століття, який виграв Відкритий Чемпіонат Великої Британії три рази, а також відомий архітектор майданчиків для гольфу. Керує компанією Black Knight International, до якої входять агентство нерухомості Gary Player, проектна студія Gary Player і Gary Player Enterprises.
УНІАН
Идентификатор: 1939