На прибирання столичних пляжів місто витратило понад 5 млн.грн.

На прибирання столичних пляжів місто витратило понад 5 млн.грн.

Цього року на прибирання та підготовку до літнього сезону пляжів Києва було витрачено понад 5 млн.грн., що на 2 млн.грн. більше ніж у 2006 р.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.
За повідомленням ДКП «Плесо», в ході підготовки пляжів до літнього сезону з води було піднято близько 8,5 тонн габаритного сміття, ліквідовано 100 стихійних звалищ, вивезено понад 70 тонн сміття. Загалом спеціалісти підприємства очистили 700 гектарів берегової смуги, на пляжі було завезено 5 тонн піску. Крім того, в районі зон відпочинку висаджено 210 дерев та 270 кущів тощо.
ДКП “Плесо” нагадує, що відпочинок дозволено на 26 міських пляжах: “Галерний” у затоці Галерна; “Дніпровська рив’єра” на о.Жуків; “Чорторий” на р.Дніпро біля ПКіВ Дружби народів; “Троєщина” у затоці р.Десенка; “Десенка” на р.Десенка; “Сонячний” на озері Сонячне; “Осокорки”; “Оболонський” у Пущі-Водиці; “Вербний” на озері Вербне; “Верхній” у затоці Собаче гирло; “Редьчине” на озері Редьчине; “Наталка” в затоці Наталка; “Центральний” на о. Труханів ; “Венеція” на о.Долобецький; “Довбичка” на о.Труханів; “Молодіжний” на о.Долобецький; “Дитячий”, “Передмістна Слобідка” та “Золотий” на о. Передмістна Слобідка; “Райдуга” на о.Райдуга; “Русанівська коса” на Русанівській набережній; “Веселка” на Микільській слобідці; “Лісовий” на о.Лісове; “Горбачиха” в ур.Горбачиха ; “Тельбін” на о.Тельбін; “Святошино” ставок №14 на р.Нивка.
УНІАН
Идентификатор: 2009