Кримський уряд виділив ДК `Укртрансгаз` майже гектар землі під Судаком

Кримський уряд виділив ДК `Укртрансгаз` майже гектар землі під Судаком

Рада міністрів Автономної Республіки Крим виділила дочірній компанії `Укртрансгаз` Національної акціонерної компанії `Нафтогаз України` земельні ділянки загальною площею понад 0,9 га під Судаком.
Як передає кореспондент УНІАН, постанова про виділення землі за межами населених пунктів Дачненовської сільської ради міста Судака була прийнята сьогодні на засіданні кримського уряду.
Як пояснив заступник голови Республіканського комітету з земельних ресурсів Михайло ШЕВЕЛЬОВ, компанія `Укртрансгаз` звернулася в Радмін Криму з клопотанням про затвердження проекту землеустрою з відведення понад 0,9 га землі для обслуговування об`єктів: системи катодного захисту, охоронного крана, двох житлових будинків операторів газорозподільної станції, газорозподільної станції тощо.
`Рада міністрів у вересні 2006 року погодила місце розташування даних об`єктів і дозволила розробку проекту відведення земельних ділянок`, - сказав М.ШЕВЕЛЬОВ. Цей проект був розглянутий на засіданні республіканської Міжвідомчої комісії при Радміні АРК, проект землеустрою з відведення земельних ділянок одержав позитивний висновок державної землевпорядкувальної служби.
Заступник голови кримського Рескомзему підкреслив, що землі, які виділяються, розташовані за межами населених пунктів і є землями сільгосппризначення, землями запасу.
УНІАН
Идентификатор: 2025