У центрі Дніпропетровська будівельна фірма вторглася на територію училища культури, заблокувавши його життєдіяльність

У центрі Дніпропетровська будівельна фірма вторглася на територію училища культури, заблокувавши його життєдіяльність

У минулі вихідні приватна будівельна фірма вторглася на територію Дніпропетровського обласного училища культура, розташованого у центрі міста на проспекті К. Маркса, 47, заблокувавши його життєдіяльність. Про це УНІАН повідомили у прес-службі голови Дніпропетровської облдержадміністрації.
Прес-служба посилається на заяву директора училища Вячеслава РИЖОВА про пошкодження бульдозерами фірми електро- та водоканалізаційної мереж навчального закладу. Також, за його словами, представники приватної фірми, які поряд ведуть будівництво, частково пошкодили приміщення училища, що належить до обласної комунальної власності.
Сьогодні місце події відвідали губернатор Дніпропетровщини Надія ДЄЄВА, голова облради Юрій ВІЛКУЛ та Дніпропетровський міський голова Іван КУЛІЧЕНКО.
Н.ДЄЄВА доручила начальнику УМВС в області Івану СТУПАКУ та меру міста І.КУЛІЧЕНКУ знайти винних в інциденті, розслідувати незаконні дії приватної будівельної фірми та переглянути рішення щодо виділення комерсантам земельної ділянки.
УНІАН
Идентификатор: 2024