У Київраді підтримали ініціативу `ГАК` відродити в Маріїнському парку `Долину троянд`

У Київраді підтримали ініціативу `ГАК` відродити в Маріїнському парку `Долину троянд`

Депутати Київради підтримали ініціативу Спілки громадських організацій „Громадський актив Києва” відродити у Маріїнському парку столиці „Долину троянд”.
Як повідомили УНІАН у прес-службі СГО „ГАК”, 12 червня на засіданні постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства і паливно-енергетичного комплексу було прийнято рішення вжити необхідних заходів щодо відновлення клумб і паркових насаджень, знищених мітингувальниками впродовж тривалих акцій протесту.
Як зазначив голова постійної комісії, член фракції „ГАК” у Київраді Юрій БОНДАР, зокрема, на засіданні комісії Головному фінансовому управлінню КМДА було запропоновано виділити кошти у розмірі 49,5 тис. грн., передбачені бюджетом Києва на відновлення клумб у центральних парках та площах міста.
Крім того, за інформацією прес-служби „ГАК”, комісія підтримала рішення запропонувати КМДА розробити методику компенсації збитків зеленим зонам Києва, спричинених політичними партіями при проведенні ними масових громадсько-політичних заходів.
Як відомо, за ініціативи СГО „ГАК” найближчим часом у Маріїнському парку столиці буде відроджено славетний пам’ятник садово-паркового мистецтва XIX ст. „Долину троянд” – одну з найвизначніших прикрас тогочасного Києва.
У травні „ГАК” у чотирьох районах столиці провів акцію по насадженню трояндових алей у популярних місцях дозвілля та оздоровлення дітей.
УНІАН
Идентификатор: 2044