В Києві буде реконструйовано стадіон `Авангард`

В Києві буде реконструйовано стадіон `Авангард`

Київська міська державна адміністрація планує здійснити реконструкцію стадіону «Авангард» по вул. Магнітогорській,1, що у Деснянському районі.
Як повідомили УНІАН e прес-службі КМДА, за словами начальника Головного управління з питань фізичної культури та спорту Петра БУРКАЦЬКОГО, це один з найбільших стадіонів у районі. Тут займається 1,3 тис. дітей. При цьому він зазначив, що стадіон відповідає усім технічним вимогам, і на його облаштування вже витрачено 960 тис. грн. Нині, за словами П.БУРКАЦЬКОГО, тут тренується столична футбольна команда, яка поїде представляти Київ на міжнародному турнірі в Кореї.
Водночас, як зазначив П.БУРКАЦЬКИЙ, планується, що після реконструкції стадіон відповідатиме всім європейським стандартам.
Як повідомила начальник Головного управління економіки та інвестицій Марина ЛУКАШИНА, згідно з проектною документацією, на стадіоні необхідно звести приміщення для занять гімнастикою, відремонтувати трибуни, замінити покриття на стадіоні та привести до ладу міні-майданчик зі штучним покриттям.
За її словами, до 1 липня управління з питань фізичної культури та спорту має подати проект реконструкції стадіону на експертизу. Крім того, передбачено розглянути можливість залучення інвестора на цей об’єкт, зокрема для створення розвиненої інфраструктури.
УНІАН
Идентификатор: 2146