КМДА до серпня підготує документи щодо для реконструкції територій біля метро «Шулявська», «Нивки» та «Святошин»

КМДА до серпня підготує документи щодо для реконструкції територій біля метро «Шулявська», «Нивки» та «Святошин»

Київська міська державна адміністрація до серпня цього року планує підготувати пакет необхідних документів щодо залучення інвесторів для реконструкції територій в районі станцій метрополітену «Шулявська», «Нивки» та «Святошин».
Про це йдеться в розпорядженні КМДА, текст якого розміщено на офіційному веб-порталі столичної влади. Саме до серпня цього року Головне управління економіки та інвестицій для підготовки умов конкурсів має подати містобудівні обґрунтування та передпроектні роботи з визначенням орієнтовних техніко-економічних показників, протоколи архітектурно-містобудівних рад, протоколи попередніх громадських обговорень, висновки суб`єктів погодження щодо можливості реалізації інвестиційних проектів.
В розпорядженні зазначається, що реконструкція територій в районі станцій метрополітену «Шулявська» та «Нивки» в Шевченківському районі включає реконструкцію підземних переходів та будівництво об`єктів торговельного призначення і паркінгів; в районі станції метрополітену «Святошин» в Святошинському районі - будівництво об`єктів адміністративного та торговельного призначення, реконструкцію підземних переходів і зупинок громадського транспорту.
Крім того, управлінню економіки та інвестицій окремими пунктом доручено підготовити та подати на розгляд сесії Київради проект рішення про затвердження переліку земельних ділянок, право оренди на які пропонується продати на конкурсі.
Замовником на розробку проектів землеустрою, а також іншої документації, необхідної для прийняття рішень Київської міської ради щодо реконструкції територій в районі станцій метро «Шулявська», «Нивки» та «Святошин» визначено КП `Київське інвестиційне агентство”. Ця організація повинна за дорученням ГУ економіки та інвестицій визначити в установленому порядку проектні організації та укласти з ними договори на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і виконання робіт щодо проведення грошової оцінки земельних ділянок, встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), а також іншої документації, необхідної для реалізації зазначених інвестиційних проектів та підготовки проектів договорів оренди земельної ділянки між Київською міською радою та переможцями конкурсу.
УНІАН
Идентификатор: 2227