У Херсонській області планується створити чотири аквапарки, будівництво двох вже розпочато - РМА

У Херсонській області планується створити чотири аквапарки, будівництво двох вже розпочато - РМА

На території Генічеського району Херсонської області почато будівництво двох розважальних комплексів - аквапарків, а всього в районі заплановано будівництво чотирьох аквапарків.
Як повідомив кореспонденту УНІАН перший заступник голови Генічеської райдержадміністрації Михайло ОСТАПЧУК, за період 2006-2007 рр. було надано право на довгострокову оренду під розміщення розважальних комплексів-аквапарків на території Генічеського району чотирьом комерційним структурам, що підтвердили фінансову здатність реалізувати проекти.
Найбільший проект заявлено ТОВ «Арабат Груп», якому виділена земельна ділянка площею 20 га на території Щасливцевської сільської ради між базою відпочинку (б/в) «Вікторія» і б/в «Чайка-2». За умовами договору довгострокової оренди земельної ділянки передбачено три роки на рекультивацію, що вже проводиться.
ТОВ «Аква-столиця» також освоює земельну ділянку площею 4 га на території міста Генічеськ між мостами по протоці Тонкій. Згідно з угодою довгострокової оренди на початок 2008 року вже проведено передпроектні роботи з будівництва аквапарку і дельфінарію. Готується архітектурне завдання на проведення будівельних робіт і поліпшення прилеглої території пляжу.
ТОВ «вам» виділені дві земельні ділянки: площею 2,6 га на території Стрілковської сільради між б/в «Гренада» і б/в «Евріка» і площею 4 га біля б/в «Райдуга».
Ще двом компаніям також виділені земельні ділянки під будівництво розважальних закладів в області: площею 4 га виділений ТОВ «Візит-Центр» на території Стрілковської сільської ради біля «Гренада» і ділянка площею 4 га виділена ТОВ «Вояж-експрес» на території Щасливцевської сільської ради біля б/в «Експрес».
Суми інвестування у зазначені проекти фірми не розголошують, посилаючись на комерційну таємницю.
УНІАН
Идентификатор: 3689