Перебудову колишнього Будинку трамвайників на Лук’янівці під Київську малу оперу заплановано завершити у 2009 році

Перебудову колишнього Будинку трамвайників на Лук’янівці під Київську малу оперу заплановано завершити у 2009 році

У 2009 році заплановано завершити реконструкцію колишнього Будинку трамвайників на Лук`янівці з пристосуванням його під Київську малу оперу.
Про це йдеться в розпорядженні Київської міської держадміністрації про надання дозволу на проектування та виконання ремонтно-реставраційних робіт і пристосуванням під заклад культури «Київська мала опера» з прибудовою сценічної частини будівлі по вул. Дегтярівській, 5-а у Шевченківському районі. Текст документу розміщено на офіційному веб-порталі міської влади.
Згідно з розпорядженням, у 2007-2009 р.р. має бути здійснено проектування та виконання всіх ремонтно-реставраційних робіт і пристосуванням будівлі під Малу оперу.
Замовником на проектування та виконання будівельних і реставраційних робіт визначено Головне управління культури і мистецтв КМДА. Зазначене управління має оформити в установленому порядку право користування земельною ділянкою та підготувати проект відповідних змін до рішення Київської міської ради від 15 квітня 2004 р. «Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю «Будхол» земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування комплексу об`єктів громадського та житлового призначення на вул. Дегтярівській, 5-7, 7-а та вул. Коперника, 12-а, 12 у Шевченківському районі м. Києва».
УНІАН
Идентификатор: 3766