На ремонт під’їздів столичних будинків цього року у бюджеті Києва передбачено понад 260 млн. грн.

На ремонт під’їздів столичних будинків цього року у бюджеті Києва передбачено понад 260 млн. грн.

На ремонт під`їздів столичних будинків цього року у бюджеті Києва передбачено 263 млн. грн.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на першого заступника голови КМДА Дениса БАССА.
За його словами, нині Головне управління житлового господарства розробляє цільову програму ремонту під`їздів, яку буде запропоновано ухвалити на сесії Київради. До цієї програми в першу чергу включатимуться під`їзди, скарги на стан яких надходили на номер «Служби допомоги мера киянам» 0-51.
«До кінця березня програма буде сформована. Це стосується й ліфтів. В першу чергу ремонтуватимуться ті, на які надходить найбільша кількість скарг. Спробуємо цього року вирішити більшу частину проблем під`їздів. ліфтів, дитячих майданчиків», - зазначив Д.БАСС.
Крім того, перший заступник голови КМДА наголосив на необхідності завершити передачу житлових будинків підприємств – банкрутів до комунальної власності Києва. «Це питання перебуває на контролі мера, бюджетні кошти на підготовку до передачі будинків у комунальну власність виділені – 34 млн. грн.», - сказав Д.БАСС.
УНІАН
Идентификатор: 3774