У Києві введено в експлуатацію 58-квартирний житловий будинок для військовослужбовців

У Києві введено в експлуатацію 58-квартирний житловий будинок для військовослужбовців

У Києві по вулиці Бориспільській, 26-ж введено в експлуатацію 58-квартирний житловий будинок для військовослужбовців Київського гарнізону та членів їхніх сімей.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства оборони, міністр оборони України Юрій ЄХАНУРОВ привітав новоселів з отриманням довгоочікуваного житла.
“Сьогодні особлива подія в житті тих, хто нарешті дочекався цього житла, і я щиро вас з нею вітаю. Хай таких приємних днів буде більше”, – сказав міністр. Він наголосив, що з цього особливого дня розпочинається будівельна програма, у ході якої людям вручатимуться ордери.
“Цього року ми хочемо вручити 8 тисяч таких ордерів по Україні для військових, для тих, хто сьогодні в запасі або у відставці. Це борг держави перед військовими”, – підкреслив Ю.ЄХАНУРОВ.
Він також повідомив, що, за його підрахунками, для виконання даних обіцянок необхідно щодня вручати близько 50 ордерів на квартири.
По закінченні урочистої церемонії Ю.ЄХАНУРОВ та начальник Генерального штабу – головнокомандувач ЗСУ генерал армії Сергій КИРИЧЕНКО вручили оглядові ордери майбутнім новоселам, в першу чергу учасникам бойових дій на території інших держав.
Як повідомляв УНІАН, у черзі на квартири у Києві стоїть близько 8 тисяч військовослужбовців. Всього по Україні на власне житло очікують більше 50 тис. військових.
УНІАН
Идентификатор: 3779