До Євро-2012 у Києві необхідно побудувати близько 10 п`ятизіркових готелів - Довгий

До Євро-2012 у Києві необхідно побудувати близько 10 п`ятизіркових готелів - Довгий

До проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року у Києві необхідно побудувати близько 10 п`ятизіркових готелів, 15 – чотири-, 16 три- і ще 7 двозіркових готелів.
Також у кожному районі столиці планується звести ще по 25-30 маленьких готелів, повідомив у вчорашньому ефірі радіо «Мелодія» секретар Київської міської ради Олесь ДОВГИЙ.
Як повідомили УНІАН у прес-службі О.ДОВГОГО, за його словами, «треба зважати, що частина європейської молоді, яка приїде на чемпіонат, не зможе собі дозволити сплатити навіть за три- чи двозірковий готель. Для таких гостей ми також маємо, що запропонувати».
За словами О.ДОВГОГО, на Трухановому острові створять містечко з усією необхідною інфраструктурою. «Це будуть легкозбірні конструкції. Таке економічне житло дасть можливість молоді, що має бажання потрапити на Євро-2012, але на має фінансової змоги жити в готелях, з комфортом відчути себе гостями нашої столиці», - сказав він.
«Київська влада гарантує, що кожен інвестор, який ставить за мету побудувати готель, отримає зелене світло, всіляке сприяння і допомогу з нашого боку», - наголосив секретар Київради.
УНІАН
Идентификатор: 3845