На земельному аукціоні в Одесі продали лише одну з сімнадцяти виставлених ділянок

На земельному аукціоні в Одесі продали лише одну з сімнадцяти виставлених ділянок

У Одесі всього одну з сімнадцяти ділянок, виставлених на відкриті земельні торги, зуміли реалізувати організатори сьогоднішнього аукціону з продажу земель несільскогосподарського призначення.
Як передає кореспондент УНІАН, при стартовій ціні 372 тисячі гривень ділянка площею 0,33 гектара поряд з Об`їзною дорогою придбана одним з покупців за 409 тисяч 216 грн. Призначена вона під будівництво салону з продажу автомобілів або кафе на один-два поверхи.
Начальник міського управління земельних ресурсів Олена ТЮТЮННИК пояснила низьку активність покупців тим, що в лютому не виставлялися прибережні земельні ділянки. Проте завірила журналістів: «І ці менш цікаві земельні ділянки рано чи пізно будуть придбані».
На березневій сесії міськради, за словами О.ТЮТЮННИК, намічено розглянути список з десяти невеликих земельних ділянок, призначених для продажу під будівництво автомийок і станцій технічного обслуговування автомобілів, а сьогодні депутати вирішили виставити на відкриті торги 30-гектарний масив у мікрорайоні Лузанівка – під будівництво футбольного стадіону і супутньої інфраструктури.
Як повідомлялося, на продаж з аукціону було виставлено 17 ділянок, 11 з яких вже намагалися реалізувати в минулому році. Проте поступили заявки від покупців тільки на 4 ділянки, причому достатня кількість покупців знайшлася лише для торгів за одну з цих ділянок.
УНІАН
Идентификатор: 3865