Мінсім`ї пропонує ТСК Верховної Ради розглянути проект реконструкції НСК `Олімпійський`

Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко звернувся з листом до голови Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для перевірки дотримання законодавства України при проведенні робіт з реконструкції Національного спортивного комплексу `Олімпійський`, народного депутата України Равіля Сафіулліна з пропозицією провести засідання Тимчасової слідчої комісії з метою ознайомлення з проектом реконструкції НСК `Олімпійський`. Міністр пропонує, щоб у засіданні взяли участь представники Міністерства, ДП `НСК `Олімпійський`, генерального проектувальника компанії GMP, адаптера проекту ПТАБ `Серьогін Ю.`, інших установ та організацій, що здійснювали координацію, розроблення, експертизу та погодження проектної документації реконструкції стадіону.

Юрій Павленко підкреслив, що станом на сьогодні повністю завершено розробку проектно-кошторисної документації стадії `П` проекту реконструкції НСК `Олімпійський`.

Міністр наголосив, що доручення про доопрацювання документу були дані, враховуючи особливу відповідальність при затвердженні проектної документації робіт з реконструкції центральної спортивної арени України та необхідність всебічного узгодження і вивірення фінансово-технічних показників проекту.

`Така форма участі кожного народного депутата, члена ТСК в доопрацюванні проекту та внесення в нього необхідних зауважень та пропозицій буде мати суттєвий вплив на підготовку головної спортивної арени фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році`, - зазначив у листі Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 6028