Мінсім’ї: Уряд дозволив здійснювати попередню оплату робіт на НСК `Олімпійський`

Мінсім’ї: Уряд дозволив здійснювати попередню оплату робіт на НСК `Олімпійський`

5 серпня 2009 року Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження `Про окремі питання фінансування у 2009 році реконструкції стадіону Національного спортивного комплексу `Олімпійський`. Цим документом передбачено здійснення попередньої оплати демонтажних, будівельно-монтажних робіт на НСК `Олімпійський` у розмірі 43,2 мільйона гривень для придбання будівельних матеріалів.

За словами Міністра України сім`ї, молоді та спорту Юрія Павленка, це урядове рішення дозволить здійснювати будівельно-монтажні роботи на НСК `Олімпійський` чітко за графіками, затвердженими УЄФА.

`Немає ніяких збоїв і з фінансуванням цього об’єкту. У 2009 році відповідно до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу, на реконструкцію НСК `Олімпійський` планується виділити один мільярд гривень. Кошти виділяються у запланованому порядку на оплату будівельно-монтажних, проектних робіт, обладнання та матеріалів, необхідних в найближчі кілька місяців`, - зазначив Юрій Павленко.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 6322