Мінрегіонбуд сприяє покращенню умов пільговикам

Мінрегіонбуд сприяє покращенню умов пільговикам

В Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України під головуванням першого заступника Міністра Анатолія Беркути відбулась нарада з питань забезпечення житлом окремих категорій громадян.
В нараді взяли участь керівники структурних підрозділів Мінрегіонбуду, представники Мінсім’ямолодьспорту, обласних держадміністрацій та керівників органів місцевого самоврядування.
Під час наради роз’яснено положення розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.08.2009 № 929 `Про придбання квартир для забезпечення житлом громадян, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов` та постанови Кабінету Міністрів України від 05.08.2009 № 832 `Питання забезпечення житлом окремих категорій громадян, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов`.
На нараді під час обговорення було акцентовано увагу місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на забезпечення належного рівня організації роботи щодо підготовки, складання у встановлений строк затверджених узгоджених списків громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

http://www.minregionbud.gov.ua/
Идентификатор: 6354