Львівська мерія спростила процедури для будівельників

Львівська мерія спростила процедури для будівельників

Виконком Львівської мерії спростив погоджувальні процедури для юридичних осіб, які працюють в галузі містобудування. Тепер у `Дозвільний офіс` потрібно приносити менше документів, а забирати оформлені можна буде набагато швидше. Цей крок має допомогти місту Лева в підготовці до Євро-2012.

Тепер документи будуть розглядатися 30 днів, що втричі менше, ніж раніше. Це стало можливим завдяки тому, що три дозвільні процедури зведені в одну. Крім того, немає необхідності чекати на рішення міжвідомчої комісії. Начальник управління `Дозвільний офіс` Роман Назаровець прокоментував ці зміни: `Раніше дозволи в галузі містобудування отримували в три етапи, зараз - це наказ департаменту. Це спрощення. Інформація про усі процедури є на сайті `Дозвільного офісу`.

Олесь Лужецький, який є заступником управління архітектури мерії Львова, розповів: `Процедуру вдалося спростити після того, як були внесені зміни до архітектурних законів, і, відповідно, ми змогли відкорегувати погоджувальні процедури`. Згодом подібні зміни чекають і на фізичних осіб.

http://euro2012.ukrinform.ua/
Идентификатор: 6889