Питань з фінансуванням донецького аеропорту до Євро-2012 немає - міський голова

Питань з фінансуванням донецького аеропорту до Євро-2012 немає - міський голова

Фінансування будівництва аеровокзального комплексу в Донецьку здійснюється в нормальному режимі. Про це сказав на прес-конференції Донецький міський голова Олександр Лук`янченко.

Він повідомив про підсумки наради, присвяченої підготовці міст України до Євро-2012, яка відбулася у Києві за участю Президента Віктора Януковича, Прем`єр-міністра Миколи Азарова, а також профільних міністрів і керівництва областей і міст, що приймають чемпіонат, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

`На сьогодні питань з фінансуванням донецького аеропорту немає. Об`єкти буде здано в експлуатацію в грудні 2011 року`, - зазначив Олександр Лук`янченко. За його словами, жодних нарікань щодо підготовки спортивної бази в Донецьку немає. Щодо аеропорту і будівництва злітно-посадкової смуги, то міська влада вже розпочала передавати об`єкти донецького аеропорту до державної власності.

Також, як зазначив мер, на сьогодні триває підготовка дорожньо-транспортної інфраструктури міст України, що приймають чемпіонат, на розвиток якої в державному бюджеті передбачено 3 млрд 149 млн грн. На розвиток комунальних доріг Донецька з державного бюджету заплановано виділити 200 мільйонів гривень.

Сергій Абуков
http://euro2012.ukrinform.ua/
Идентификатор: 7409