Нова серія пристроїв плавного пуску ADXN LOVATO Electric

Нова серія пристроїв плавного пуску ADXN LOVATO Electric

Компанія LOVATO Electric розпочала випуск пристроїв плавного пуску серії ADXN. Ця серія замінить ADXC.
Асортимент продукції ADXN складається з компактних плавних пускачів 6 – 45A в лінійці LOVATO Electric шириною всього 45 мм, розділених на 2 типорозміри в залежності від їх поточної потужності.
Вони ідеально підходять для різних застосувань, включаючи керування насосом, вентилятором, компресором, конвеєром та змішувачем.
Представляємо три версії пристроїв:
Базова версія ADXNB
Ідеальне рішення для тих, кому потрібний пристрій плавного пуску з базовими функціями і дуже просте в налаштуванні, єдиною метою якого є контроль запуску та зупинки двигуна. Налаштування за допомогою трьох потенціометрів.

Версія з NFC ADXNF
Вбудований NFC (Near Field Communication) дозволяє налаштовувати плавний пуск через смартфон та програму LOVATO NFC. Налаштування можна зберегти на смарт-пристрої, а потім скопіювати в інший ADXNF, не витрачаючи зайвого часу, – ідеально для програмування серії пристроїв.

Розширена версія ADXNP
Вбудований електронний захист двигуна, налаштування теплових режимів для запуску та експлуатації двигуна. Конфігурація параметрів за допомогою потенціометрів на передній панелі або через підключення NFC на смарт-пристрої за допомогою програми LOVATO NFC, доступної для Android та iOS. Пристрої плавного пуску ADXNP можуть бути оснащені додатковим модулем зв'язку RS485 (CX04) для підключення до головного модуля Modbus-RTU, такого як ПЛК або HMI
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 15414