Український виробник системи розумного дому дебютував на Budma 2023
i3 Engineering
i3 Engineering на виставці Budma 2023 Познань, Польща

Український виробник системи розумного дому дебютував на Budma 2023

31 січня – 3 лютого український виробник системи розумного дому [i3 Engineering] вперше представив свої пристрої в Польщі на найбільшій будівельній виставці Budma 2023.

Протягом чотирьох днів у восьми виставкових і конференц-павільйонах Познанського виставкового центру були представлені новинки будівельної індустрії, інноваційне обладнання, а також продукти, які зададуть тренди на наступні роки. Українська i3 Engineering представила власну систему домашньої автоматизації, що складається з контролерів Atom серії та мобільної аплікації i3 Home за допомогою якої система конфігурується і налаштовується.

«Ми хочемо аби українська система домашньої автоматизації стала відомою у всьому світі. Саме тому ми почали 2023 з участі у нішевих галузевих виставках. Для нас це чудова нагода поспілкуватись з потенційними партнерами, отримати відгуки, щоб покращувати продукт. Budma чудово показала, що будівельний сектор зосереджений на прямих відносинах з клієнтами, онлайн зустрічі не замінять спілкування віч-на-віч», — говорить директор відділу продажів i3 Engineering Юрій Цигиль.

Продажі системи i3 Engineering у Польщі стартували влітку 2022 року. Першим офіційним партнером стала компанія [Elon Automatyka](з Вроцлава, яка також займається інсталяцією та має великий досвід роботи на ринку автоматизації.

«Система дуже проста в установці, налаштуванні і може використовуватися в різних галузях. Ми допомагаємо клієнтам підібрати рішення за функціональністю, бюджетом і дизайном. Ми також беремо на себе консультації, проектування електричної проводки, електромонтаж і інсталяцію SMART HOME», — говорить Володимир Козельський, директор Elon Automatyka.

Система i3 Engineering може керувати різними типами електричних пристроїв, такими як освітлення, розетки, системи опалення та кондиціонування, жалюзі та штори тощо. Систему можна встановити у: приватних будинках, квартирах, теплицях, ресторанах, офісах, торгових центрах, готелях. У 2023 році компанія зосередилась на експортних операціях і продажах насамперед в Польщі, Іспанії, Італії та інших країнах ЄС.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 73 311 XX XX +380 73 311 0113
Идентификатор: 15417