Естонський бренд фарб знову доступний на ринку України

Естонський бренд фарб знову доступний на ринку України

У вересні 2023 року на український лакофарбовий ринок повернувся естонський бренд фарб VIVACOLOR, який належить компанії Tikkurilla Group з Фінляндії.

Українська компанія ELEMENT стала офіційним імпортером бренду в країні. VIVACOLOR - якісні та доступні фарби, що виробляються у Фінляндії та Швеції.

Починаючи з вересня, флагманські п'ять продуктів VIVACOLOR доступні на полицях національних торговельних центрів Епіцентр та мережі фірмових студій ELEMENT. Ці продукти включають фарбу для стель Ceiling 3, фарбу для стін Wall 7, глибокоматову фарбу з оксамитовим ефектом Wall 4, зносостійку акрилатну фарбу для стін Acrylate Matt та фасадну лазур Villa Lasur.
Продукція VIVACOLOR має п'ять рівнів екологічної сертифікації, зокрема найвимогливіший стандарт скандинавських екологічних норм Nordic Swan Ecolabel. Це один зі світових лідерів у сфері екологічної сертифікації.
Продукти VIVACOLOR також отримали схвалення від Союзу з астми та алергії Естонії, тому підходять людям з чутливою шкірою або алергічними захворюваннями.

Окрім цього, зручність роботи з VIVACOLOR полягає в можливості тонування за колірними картами Tikkurila Symphonia, що є однією з найкращих колірних систем на ринку. Цей інструмент дозволяє створити понад 2000 відтінків для майстрів та їх клієнтів.

Армен Кургінян, комерційний директор ELEMENT Україна, зазначає: "VIVACOLOR - бренд заслужений часом, який завдяки збалансованому асортименту задовольняє 99% потреби кінцевих клієнтів та майстрів. Дехто може сказати, що це неактуально! Але я і моя команда впевнені, що VIVACOLOR стане важливим гравцем у нашій відбудові, створивши новий місток між Україною та світовим лідером у виробництві фарб".

"VIVACOLOR є популярним виробником фарб у балтійських країнах. Він розробляє та виробляє свою продукцію на фінських підприємствах Tikkurila. У червні 2021 року Tikkurila стала частиною глобального концерну PPG Industries, який є найбільшим виробником фарб для різних галузей у світі. Улітку 2023 компанія ELEMENT Україна стала офіційним дистриб'ютором VIVACOLOR в Україні.

ELEMENT Україна є одним з провідних учасників лакофарбового ринку україни та є частиною групи компаній SILTA. Вона використовує дистриб'юторську модель та з 2009 року розвиває власні бренди ELEMENT та ELEMENT Decor. За 2018, 2019 та 2020 роки компанія отримала престижну премію "Українська народна премія" серед виробників лакофарбової продукції.
Идентификатор: 15498