i3 Engineering отримав WORLD SMART HOME AWARD
i3 Engineering

i3 Engineering отримав WORLD SMART HOME AWARD

Цього року журі оцінювали продукти в шести номінаціях: домашня автоматизація, безпека, розумна побутова техніка, енергоощадження, розумні домашні розважальні системи та компоненти, розумний сад.

Контролери серії Atom для автоматизації освітлення, опалення та клімату, вразили журі з точки зору «збірки, розширення і зміни функціоналу», а також «наявності вбудованих давачів для контролю роботи». i3 Engineering – єдиний переможець з України у 2022 році.

Також серед переможців WORLD SMART HOME AWARD у 2022 році – очищувач повітря та розумний вентилятор від HAMA, давач якості повітря та давач жестів від Issendorff, розумний дверний дзвінок VISITOR 1V від Bea-Fon, робот-пилосос AMIRO R5 від Merotec та інші.

Довідково
i3 Engineering – це львівська компанія розробник та виробник пристроїв домашньої автоматизації та персоналізованих рішень промислової автоматизації. Компанія заснована у 2018 році. Завдяки системі керування будинком від i3 Engineering проживання стає більш комфортним. Для прикладу, можна автоматизувати освітлення, налаштувати комфортну температуру та контролювати споживання енергії. Керувати будинком можна: настінними вимикачами, мобільним додатком, а також за допомогою голосових помічників, таких як Google Assistant або Amazon Alexa. Пристрої i3 Engineering здатні відстежувати зміни погоди. Наприклад, під час вітру, дощу, в залежності від положення сонця і пори року можуть автоматично закриватися маркізи на вікнах чи зовнішні жалюзі.

WORLD SMART HOME AWARDS — це унікальна глобальна нагорода, що оцінює системи розумного дому, розумні будинки та частини розумного дому. Вона вручається раз на рік. Нагородами журі відзначає продукти, які є найкращими для клієнтів, майстрів, інсталяторів, інтеграторів, дилерів і дистриб’юторів.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 73 311 XX XX +380 73 311 0113
Идентификатор: 15327