i3 Engineering презентував свої системи розумний дім виставці в Копенгагені
i3 Engineering
i3 Engineering презентувала свої рішення виставці в Копенгагені

i3 Engineering презентував свої системи розумний дім виставці в Копенгагені

14-15 вересня український виробник систем «Розумний дім» i3 Engineering вперше представив своє рішення в Скандинавії на Tech BBQ. Також під час виставки компанія презентувала свою нову лінійку, що складається із 7 модулів розширення для контролерів серії Atom - серію Atom Extension.

TechBBQ - найбільша технологічна подія в Скандинавії, яка щорічно збирає більше ніж 6000 відвідувачів, основна мета заходу сприяти зростанню і масштабуванню компаній. i3 Engineering відвідала саміт у складі української делегації за підтримки Українського фону стартапів та компанії GIST Net. Під час заходу представники компанії спілкувались з міжнародними журналістами, партнерами та інвесторами і презентували їм перспективи інвестування в українські компанії та продукти. Крім того, стенд української делегації відвідав надзвичайний і повноважний посол України в Королівстві Данія Михайло Видойник.

«Наша мета – змінити уявлення людей про комфортний будинок. Тому ми постійно працюємо над удосконаленням наших продуктів і шукаємо нових партнерів для виходу на нові ринки. Вартість установки нашого рішення становить 1-3% від вартості ремонту, що робить його доступним не тільки для елітного житла, а й для житла середнього цінового сегменту. Крім того, монтаж і подальший супровід може зробити навіть електрик після короткого навчання», — розповідає виконавчий директор i3 Engineering Павло Цюпка.

Система i3 Engineering може автоматизувати практично всі процеси управління різними типами електрообладнання, такими як освітлення, розетки, системи опалення та кондиціонування, моторизовані жалюзі та штори, полив тощо. Крім комфорту, розумний дім дозволяє зменшити електроенергію споживання в будинку, в результаті чого можна зменшити комунальні платежі. i3 Engineering має понад 70 партнерів у 7 країнах: Україні, Литві, Польщі, Словаччині, Нідерландах, Казахстані, Грузії, Єгипті. Встановлювати систему розумного дому від i3 Engineering можуть як інженери, які вже мають досвід у встановленні подібних систем, так і електрики без досвіду, для цього достатньо пройти коротке навчання в i3 Automation Academy.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 73 311 XX XX +380 73 311 0113
Идентификатор: 15363